Oxigén Hotel**** & ZEN Spa - Noszvaj
Téli mese (2éj / 2fő)

Oxigén Hotel**** & ZEN Spa - Noszvaj Téli mese
Oxigén Wellness Hotel Noszvaj Oxigén Wellness Hotel Noszvaj Oxigén Wellness Hotel Noszvaj Oxigén Wellness Hotel Noszvaj

A tél évről évre egyre kiszámíthatatlanabb, mi se tudjuk garantálni a táncoló hópelyheket, de a felejthetetlen élményeket igen!

 

Téli kikapcsolódás

A hűvös időben is biztosítunk kisebb-nagyobb vendégeinknek aktív, pihentető programokat. Animátoraink télen-nyáron tematikus foglalkozásokkal készülnek minden korosztály részére: babáknak, gyerekeknek, felnőtteknek való szórakozási lehetőségek, aktív vagy passzív időtöltés lehetőségei. Kézműves foglalkozástól a készségfejlesztő feladatokon át, babaúszás, csiri-biri torna, maminbaba hordozós latin fittness, japán teakóstolón, szauna programokon át egészen a hangtál meditációig mindenki válogathat kedvére. 

 

 

Pancsolni, ha hull a hó? Miért ne?

 

Egész napos kirándulás vagy szánkózás után, amikor áthűltek az ujjaink, vagy éppen a szállodából sincs kedvünk kitenni a lábunkat a zimankóba… Fedett wellnessrészlegünk ilyen napokon is örömmel áll a vendégeink rendelkezésére, melegvízű medencékkel, fűtött padokkal és rengeteg mókával. Ha szerencsések vagyunk és az időjárás kegyes, akkor a meleg vízben ülve figyelhetjük, hogyan fedi be a hó a tájat. Panorámás infrakabinunkból is páratlan kilátás tárul a résztvevők szeme elé. 

 

Családi kalandra fel!

 

Amikor rövidülnek a nappalok hajlamosak vagyunk bekuckózni a lakásba és a 4 fal meleg biztonságában várni a tavasz első sugarait. A TV hamar unalmassá válik, elfogynak a játékok és az unalom lassan beszivárog a hétköznapokba. Még mielőtt ez bekövetkezne érdemes kicsit kimozduli a komfortzónából és egy életre szóló élményt szerezni! Szállodánk arra törekszik, hogy nálunk egy unalmas másodpercük se legyen! 

 

“Téli mese” csomagunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • kényelmes, erdőre néző, csendes szobában történő elhelyezés
  • bőséges reggeli és svédasztalos vacsora
  • all inclusive, ingyenes ellátás minden 10 év alatti gyerek számára (étkezés napi 5x)
  • díjmentes parkolás
  • díjmentes családi wellness használat (Zen Spa)
  • díjmentes WiFi
  • változatos, korosztályokra tervezett tematikus téli programok, kézműves foglalkozások animátorainkkal a hét minden napján 
Akció érvényessége Szobatípus
2019. dec.. 01. - 2020. márc.. 01. Erdőre néző kétágyas szoba 2éj / 2 fő 79 900 Ft
» Foglalás

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

Hirdető adatai

Kapcsolatfelvétel