Árgarancia, gyors, kényelmes foglalás

a wellness szálláshelyektől!

Gyorskereső

  • Ft-tól
  • Ft-ig
Keresés

Legfrissebb hírek

További híreink

Foglaljon telefonon!
+36 70 43 36 183
Gyorsan, egyszerűen!
Visszahívjuk!
Adja meg telefonszámát:

Küldés

Royal Club Hotel****superior - Visegrád
Dunakanyar régió, Visegrád


Royal Club Hotel****superior - Visegrád

A négycsillagos, 49 klimatizált szobával illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, a történelmi emlékeket őrző Visegrád központjától 400 méter távolságra található a Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra néző panorámával.

A szálloda legfontosabb célja, hogy a város földrajzi helyzetét, természeti, történelmi és gyógyvíz adta lehetőségeit kihasználva testi-lelki felfrissülést nyújtson a vendégeknek a négycsillagos szállodáktól elvárható legmagasabb színvonalon.

A szálloda udvarház jellegű elrendezésével is a családias, bensőséges, klub jellegű életérzést kívánja sugallni, amelynek a szálloda személyzete is szeretne megfelelni, és nagy szeretettel várja kedves vendégeinket akár hosszabb, akár rövidebb idejű felfrissülésre és kikapcsolódásra.

A szállodai szolgáltatásokon - étterem, drinkbár, wellness, masszázsok, himalájai sóterem, szolárium, finn és infra-szauna (szín és aromaterápia), kül- és beltéri feszített víztükrű medence, meleg vizes medence, Kneipp taposómedence, kényeztető testkezelések - kívül többek között a közelben lévő termál-gyógyfürdő, a szabadidő eltöltését szolgáló különféle lehetőségek (nyári bob-pálya, panoráma kötélpálya, palotajátékok, lovagitorna bemutatók, golfpálya, teniszpálya, műfüves és hagyományos focipálya stb.), valamint a környező hegyek, illetve a főváros és a Dunakanyar többi településének közelsége nyújthat további élményeket.

A wellness részlegen továbbá kialakítása került egy korszerű kondícionáló és kardió gépekkel felszerelt fitness terem. A teremben helyet kapott egy modern futópad, elliptikus tréner, szobakerékpár, valamint egy multifunkcionális kondícionáló berendezés, mely a test valamennyi izomcsoportjának átmozgatására alkalmas.

100 fős konferenciatermünk cégeknek is lehetőséget nyújt továbbképzések, tanácskozások megtartására.

Ingyenes szolgáltatások a csomagokhoz

Klubteremben golf szimulátor Kneipp taposómedence Meleg vizes medence
Kül- és beltéri feszített víztükrű medence Himalájai sóterem Finn- és infra szauna
Utazási adatok


Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

Hirdető adatai

  • Szálláshely címe: Visegrád, Fő utca 92
  • Telefonszám: +36 70 43 36 183
  • E-mail: sales@wellness-szallas.hu
  • Kapcsolattartók: Piri Piroska, Juszkó Viola
Kapcsolatfelvétel

Royal Club Hotel****superior - Visegrád ajánlatai

Royal Club Hotel****superior - Visegrád térképen