Árgarancia, gyors, kényelmes foglalás

a wellness szálláshelyektől!

Gyorskereső

  • Ft-tól
  • Ft-ig
Keresés

Legfrissebb hírek

További híreink

Foglaljon telefonon!
+36 70 43 36 183
Gyorsan, egyszerűen!
Visszahívjuk!
Adja meg telefonszámát:

Küldés

Diéta, fogyókúra
A fogyókúra célja egyértelműen a fogyás, a zsír lebontása, míg a diéta általában bizonyos betegségek során, esetleg azok könnyebb gyógyítására, vagy megelőzésére szolgál. A fogyókúra általában nem tart olyan sokáig, rövidtávú és “kegyetlen”, tehát vannak olyan élelmiszereket, melyeket muszáj elhagyni ahhoz, hogy a fogyókúra sikeres legyen.


A diéta, a fogyókúrával ellentétben egészségesebb, kímélőbb módszer a súlyfelesleg “eltüntetésére”, viszont jóval több időt is vesz igénybe. A diéta jóval könnyebben betartható, nem olyan drasztikus, mint a legtöbb fogyókúra és legtöbbször életmóddá is válik. Természetesen léteznek olyan diéták, amelyek a fogyókúrához hasonlóan szintén tiltanak különböző élelmiszereket.


Mindenki döntse el maga, hogy melyik megoldást választja, ha van időnk a diéta lehet a legjobb, és legbiztonságosabb választás. Természetesen a legoptimálisabb megoldás, ha jelentős túlsúllyal rendelkezünk az, ha életmódot váltunk és rendszeresen sportolunk, ez lehet akár a fogyást elősegítő futás, vagy bármilyen aerob edzésforma. Fektessünk kiemelkedő figyelmet minőségi alapanyagokból válogatott ételek elkészítésére is.


Az egészségünk a legfontosabb!
Az egészég megőrzést és sokféle kúrát wellness-szallas.hu is támogat.