Árgarancia, gyors, kényelmes foglalás

a wellness szálláshelyektől!

Gyorskereső

  • Ft-tól
  • Ft-ig
Keresés

Legfrissebb hírek

További híreink

Foglaljon telefonon!
+36 70 43 36 183
Gyorsan, egyszerűen!
Visszahívjuk!
Adja meg telefonszámát:

Küldés

Masszázs:
A wellness-szallas.hu mindegyik wellness hotel kínálata között szerepel a masszázs valamely formája.
Masszázs hatására fokozódik a vérkeringés, megváltozik percenkénti pulzusszám és a vérnyomás. Fokozódik a nyirokkeringés, keringés fokozódása mellett változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, légzés, fokozódik a kiválasztás és ezáltal a méregtelenítés. A masszázs hatással van az idegrendszerre is. Erős ingerlő fogások alkalmazása serkentő hatású, fokozza a szervezet aktivitását. A nyugtató hatású fogások a test elernyedését, pihenését segítik elő. A masszázs alkalmazásánál a szervezetben egymással sokban összefüggő élettani változások jönnek létre.


Az Espa Bio & Art wellness hotel például csokoládé masszázzsal kényeztetik a Csupa csoki hölgyeknek wellness akció csomagot. A wellness hotel nem csupán a masszázsában kínálja a csokoládét, hanem z egész csomagban, hiszen a csokis wellness akció tartalmához hozzá tartoznak különféle csokis iatlok és desszert is.
Az egri wellness hotel, a Hotel Ködöm a régiójához illeszkedve boros masszázsokkal kényeztetik a wellness hotel vendégeit. A borászati régióba méltán illeszkedő masszázs mellet megkóstolhatjuk a borokat, nem csupán a masszázs élményt fokozza.


A keleti hangulat szerelmesinek is tud a wellness-szallas.hu  wellness hotel ajánlatot biztosítani. A Festői környezetben található La Contessa Kastélyhotel Kelet varázsa wellness akció csomagjában keleti hangulatú kezelések mellett „Morjana hammam ízelítő” – hagyományos hammam szeánsz (15 + 30 perc, gőz, radírozás és masszázs) is találhatunk.