Árgarancia, gyors, kényelmes foglalás

a wellness szálláshelyektől!

Gyorskereső

  • Ft-tól
  • Ft-ig
Keresés

Legfrissebb hírek

További híreink

Foglaljon telefonon!
+36 70 43 36 183
Gyorsan, egyszerűen!
Visszahívjuk!
Adja meg telefonszámát:

Küldés

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** - Szirák
Észak-Magyarország régió, Szirák


Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** - Szirák

Az 1748-ban épült egykori Teleki-Degenfeld kastély az egyik legszebb barokk kastélyok közé tartozik, Budapesttől 75 km-re, ami 1985-től három csillagos, 1998-tól pedig négy csillagos szállodaként működik 2002-től pedig a világ számos országát átfogó Forever Resorts nemzetközi üdülési láncolatának egyik gyöngyszeme.

A Kastély Hotel 27 db kétágyas fürdőszobás szobával és lakosztállyal rendelkezik. Szobák a kastély főépületében, szárnyépületben és a wellness központjában is foglalhatóak. A Kastély főépületi szobák alapterülete, korhű berendezése, süvegboltíves mennyezete és a teljes miliő tökéletesen felidézi a XVIII. század eleganciáját. A Kastély szárnyépületi szobák a főépület nyugati és keleti oldalán találhatók, szintén korhű berendezéssel, a főépületi szobákhoz hasonló színvonalban.

Sonya wellness health & beauty központ:

A kastély parkjában található régi fogadó három szintes épületében a közelmúltban került kialakításra a Sonya Wellnes Központ, amely aktív pihenést és ellazító kényeztetést nyújt vendégeink igényei szerint.

A 2000 négyzetméternyi bambusz felhasználásával készült wellness centrumban főként a csendes-óceáni jelleg dominál az épület belső kialakításában, ehhez a stílushoz kapcsolódnak a szolgáltatások is. A stressztől kifáradt vendégek élvezhetik a különböző masszázsfajták gyönyöreit, megmártózhatnak a tejfürdőben, megtisztíthatják tüdejüket a sókabinban , majd kipihenhetik magukat a speciálisan kialakított wellness pihenőben.

Két ellenáramoltató beltéri medence, pezsgőfürdő, sókabin és szauna várja a megújulni vágyókat. Különböző masszázsok közül választhatnak vendégeink, úgymint a frissítő-, gyógyító-, fogyasztó-, nyirok- és talpmasszázsok. Kozmetikai kezelések széles választéka előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe. A wellness központban Sonya Wellness lakosztály, Sonya Wellness Superior szoba és Wellness koktélbár is kialakításra került.


Wellness szolgáltatások:

    2 db beltéri ellenáramoltató medence
    Jacuzzi ( 6 fő )
    Szauna (Száraz szauna, 4-6 fõ tartózkodására alkalmas )
    Wellness pihenő
    Privát wellness (fényterápia, pezsgőfürdő, szauna, LCD TV , HIFI )
    Wellness koktélbár
    Masszázs ( Frissítõ-, gyógyító-, fogyasztó-, nyirok- és talpmasszázs)
    Fodrászat és Kozmetikai kezelések
    Sonya Wellness szoba
    Sonya Wellness lakosztály

Sport & Rekreációs lehetőségek:

A kastély mellett található játékterem az önfeledt, játékos kikapcsolódást szolgálja: Automata tekepálya, biliárd, darts,tájfun asztal, asztalifoci kínálnak szórakozást a vidám társaságoknak.

A kastélyt egy 5 hektáros természetvédelmi oltalom alatt álló őspark öleli körül. Több száz éves fái, ritka növényei a kora reggeli madárcsicsergés, a sétára hívó romantikus ösvények és nem utolsó sorban a kristálytiszta levegő valódi felfrissülést kínál. A park lehetőséget ad az aktív kikapcsolódásra is: Tenisz, Asztalitenisz, Lengőteke, Játszótér, Szabadtéri Sakk

Kikapcsolódás további lehetőségei:

    Automata tekepálya
    Játékterem (biliárd, darts,tájfun asztal, asztalifoci)
    Tenisz
    Asztalitenisz
    Lengőteke
    Szabadtéri Sakk
    Játszótér

Ingyenes szolgáltatások a csomagokhoz

Finnszauna Beltéri medence Sókabin
jacuzzi wifi
Utazási adatok


Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

Hirdető adatai

  • Szálláshely címe: Szirák, Petőfi utca 26
  • Telefonszám: +36 70 43 36 183
  • E-mail: sales@wellness-szallas.hu
  • Kapcsolattartók: Piri Piroska, Juszkó Viola
Kapcsolatfelvétel

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** - Szirák ajánlatai

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** - Szirák térképen